kamenné ploty
doplňky pro kamenné ploty
kamenné povrchy

Cookies


Provozovatel webu, Palmtech s.r.o., Lohenice 78, 535 01 Přelouč, IČ: 28820703, info@palmtech.cz, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies. Jedná se o krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Na našem webu využíváme pouze technicky nutné cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete cookies ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Vznese-li subjekt námitku proti zpracování běhových cookies, nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Typ Název Účel
Technicky nutná PHPSESSID Běh aplikace

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

© 2022 Kamenné ploty Palmtech | Cookies

admin | Tvorba webových stránek | Smart textile

Stylový nábytek |  Projekty bungalovů |  zlaté náušnice |  Boční vysokozvižné vozíky |  Nízkoteplotní infrapanely |  Teplovzdušné krbové vložky |  Sedací soupravy přímo od výrobce |  Hliníkové plechy |  Jezírka |  Sanace zdiva |  Solární kolektory Suntime |  Tesařství |  Sanace zdiva |  střechy - pokrývačství Chrudim, Pardubice |  školní výlety